Forside   |   

 
 
    Produkter & services
 
 
 
Bilreklamer
Tekstilreklamer
Storformat
Plakater
Skilte
Klistermærker
Udstillingssystemer
Banner
Bilindpakning
Lasergravering


Kontakt os, hvis du gerne vil vide mere om vores produkter.
 
 98 45 19 19/29 82 59 39
 mogens@ezeeprint.dk
 
Tekstiler

EzeePrint tilbyder flere forskellige løsninger inden for tekstilreklame, der passer til alle former for tekstiler. Kun din fantasi sætter begrænsningerne.

Hvis du ikke selv kan levere eks. firmatøj, forhandler vi en række mærker, der er optimale for tekstiltryk.

Læs mere om broderi, Heat-transfer og vævede mærker herunder.

Broderi

Broderi er et stærkt alternativ eller supplement til Heat-Transfers. Broderi kan bruges på næsten alle typer tekstil, og er især velegnet til fleece, strik, polo, skjorter, jakker eller lignende. Broderi er et eksklusivt produkt, der ikke kan slides op.

Vi leverer logoer med op til 15 farver. Du kan vælge mellem 300 forskellige farvenuancer. Til broderiet bruges der udelukkende 100% polyestertråd, der er klorægte og kan tåle vask op til 95 grader.

Heat-transfer

Et Heat-Transfer er et print på papir, der ved brug af tryk og varme kan overføres til alle former for tekstiler.
Den største fordel ved Heat-Transfers er dets store fleksibilitet, hvor en forhandler for eksempel kan opbevare Heat-Transfers på lager i stedet for dyre tøjsæt.

Vævede mærker

Vævede mærker har i forhold til broderi en særdeles høj detaljegrad. Begrænsningerne er få, idet der kan laves helt fine detaljer, samt læsbar tekst helt ned til 1 mm i højden, når disse fremstilles i bedste kvalitet.

Etiketterne kan tillige fremstilles med forskellige effekter, som ikke er muligt at gengive i et broderi. Etiketterne er i meget høj kvalitet – næsten ekskusive, og højner i mange tilfælde standarden på tekstilerne.

Mærkerne kan leveres med limbagside, der kan formgives efter ønske, men også uden lim til påsyning. Vævede etiketter fremstilles i slidstærk, farveægte polyestertråd. Farvetab forekommer stort set ikke. Etiketterne kan også leveres som personnavne i et valgfrit design – enten som separate personnavne eller kombineret med firmalogo.

Vævede etiketter kan monteres på tekstiler bestående af 100% bomuld, polyester samt et hvilket som helst blandingsforhold af disse.

Etiketterne kan vaskes og tørres ved høje temperaturer, og kan i mange tilfælde også anvendes på erhvervsvaskerierne
 

 

 

 

EzeePrint v/ Mogens Lennert   ·  Vestkajen 10 ·  9990 Skagen   ·   98 45 19 19 / 29 82 59 39